Udlejning - professionelt udstyr

VML er indehavere af udstyr og maskiner til hele entreprenørbranchen. Vores maskiner og udstyr ulejes til gode priser og alt kan hentes hjem.

et bredt sortiment

VML har enhver maskine og et bredt sortiment af materialer til hele entreprenørbranchen. Står du derfor som erhverv, industri eller privat, kan du være sikker på, at vi har materialet og maskinen til din arbejdsopgave. Vi udlejer vores maskiner med og uden fører, alt efter hver enkel kundes ønsker og behov.

VML er indehavere af alt fra komprimeringsudstyr, dumpere, minilæssere, maskintrailere, tromler og meget mere. Listen kunne være meget længere, men vi opfordrer dig til at tage kontakt. 

Udlejning

Er du interesseret i at leje enten udstyr eller maskiner, kan du henvende dig til VML. Vi står klar til at levere dit udstyr. Det gælder uanset om du har behov for en maskine med eller uden fører, eller specialmateriale og udstyr. 

Henvend dig og hør mere om dine mange muligheder for at leje. Vi udlejer til konkurrencedygtige priser, og du kan være sikker på, at vi kun udlejer de bedste maskiner på markedet. Vi har udlejningsudstyr til både store og små opgaver.

Følg vores arbejde

Du er velkommen til at besøge vores side på Facebook for at følge vores arbejde. Vi opdaterer løbende med igangværende og afsluttede projekter.