Tankanlæg - nedgravning og montering

VML har stor erfaring med at bygge tankstationer og vi står for opgaven lige fra nedgravning af tankanlæg til den sidste kantsten er sat.

Din ekspert i tankanlæg

Skal du have bygget ny tankstation, så er VML din entreprenør og professionelle samarbejdspartner. Vi nedgraver og monterer brændstoftanke af alle størrelser og typer. F.eks. ses der her på billedet en opdriftssikring af en brændstoftank på 100.000 liter. Uanset hvilken type tankanlæg og opgave, der skal udføres, har vi maskiner og mandskab til det.

Hos VML har vi stor erfaring med at bygge tankstationer og nedgrave tankanlæg. I de senere år har vi blandt andet udført opgaver for kæder som Shell, OIL! Tank & Go og Go’onDer er ikke en opgave, vi ikke kan løse, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Sikker levering helt til kantstenen

VML kan lave alle typer af brændstofanlæg og nedgravning af brændstoftanke. Vi varetager opgaven fra nedgravning, opdriftssikring, kloakarbejde og olieudskiller, og sørger for finish af beton- og belægningsarbejde.

Vi håndterer store som små tankanlæg, og tilpasser ethvert anlæg efter hver enkelt opgaves behov. VML er din sikkerhed for en fejlfri og professionel montering.

Henvend dig allerede i dag, og vores mandskab og maskiner vil håndtere opgaven effektivt.

Følg vores arbejde

Du er velkommen til at besøge vores side på Facebook for at følge vores arbejde. Vi opdaterer løbende med igangværende og afsluttede projekter.