Montering og nedgravning af nyt tankanlæg

VML har stor erfaring med at bygge nyt tankanlæg til tankstationer, og vi tilbyder en totalløsning for opgaven lige fra nedgravning af tankanlæg til den sidste kantsten er sat.

ekspert i montering og nedgravning af tankanlæg

Skal du have bygget nyt tankanlæg til tankstationer, er VML en professionel samarbejdspartner, som kan stå for montering og nedgravning af tankanlæg. Vi nedgraver og monterer brændstoftanke af alle størrelser og typer. F.eks. ses der her på billedet en opdriftssikring af en brændstoftank på 100.000 liter. Uanset hvilken type tankanlæg og opgave, der skal udføres, har vi maskiner og mandskab til det.

Hos VML har vi stor erfaring med at bygge nye tankanlæg til tankstationer samt renovering af eksisterende anlæg iht. den nye tankstationreform. I de senere år har vi blandt andet udført opgaver for kæder som Shell, OIL! Tank & Go og Go’onDer er ikke en opgave, vi ikke kan løse, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Sikker levering helt til kantstenen

VML kan lave alle typer af brændstofanlæg og nedgravning af brændstoftanke. Vi står for hele processen lige fra nedgravning, opdriftssikring, montering, kloakarbejde, olieudskiller og vi sørger tilmed for finish af beton- og belægningsarbejde.

Vi håndterer store som små tankanlæg, og tilpasser ethvert anlæg efter hver enkelt opgaves behov. VML er din sikkerhed for en fejlfri og professionel montering.

Henvend dig allerede i dag, og vores mandskab og maskiner vil håndtere opgaven effektivt.

Følg vores arbejde

Du er velkommen til at besøge vores side på Facebook for at følge vores arbejde. Vi opdaterer løbende med igangværende og afsluttede projekter.

Scroll til toppen