Jordflytning

Hos VML er vi vant til at arbejde med jordflytning, både i forbindelse med byggemodning, kloakering og anlægsarbejde. Har du en jordopgave, som skal løses, kan VML stå for hele processen.

Jordflytning

Hos VML har vi stor erfaring med jordflytning, og vi tilbyder at håndtere alt fra jordprøver, udførsel af jordhåndteringsplaner, myndighedshåndtering og til selve jordflytningen. Myndighederne er en meget vigtig brik i den forbindelse, da overskudsjord skal tænkes tidligt ind i projekt og proces. Vi er rutinerede og dygtige til håndtering, så du kan trygt overlade ansvaret til os.

Vi transporterer jord for alle, både privat og erhverv. Vi sørger altid for, at jorden flyttes og kommer i hænderne på godkendte jordmodtagere. Vi har mange samarbejdspartnere, som kan tage del i at udføre opgaven, hvis projektet er ekstra stort. Det gør sig gældende, hvad end jorden skal bruges til motorvejsprojekter, jordanlæg eller lignende.

Udstykning

VML laver alt i udstykningsopgaver og mestre store som små opgaver. Vi laver alt forarbejdet, herunder veje, kloakering, nedgravning af vandledninger samt fiber- og kabelarbejde. Vi kan ligeledes håndtere arbejde med administration af jordtip. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os ganske uforpligtende.

Følg vores arbejde

Du er velkommen til at besøge vores side på Facebook for at følge vores arbejde. Vi opdaterer løbende med igangværende og afsluttede projekter.