Kloakering - kvalitetsbevidste løsninger

Vi udfører alle slags kloakopgaver, dels i forbindelse med byggemodning af større udstykninger samt renoveringer af mindre kloaker for private. Vores medarbejdere er autoricerede kloakmestre og er din sikkerhed for kvalitetsbevidst kloakeringsarbejde.

kloakeringsarbejde

VML er autoriseret kloakmester og løser alle typer opgaver inden for kloakering. Det kan f.eks. være alle slags bioanlæg til vaskehaller, minirenseanlæg til spildevand og pilerensanlæg til nedsivning. Uanset hvilket anlæg du har brug for, kan vi varetage din opgave med øje for den bedste løsning for netop dit vedkommende.

Vi har stor erfaring i opgravninger og kloakeringsarbejde ved tankstationer og hertil tanke i jorden. Vi foretager derved opgaver for erhverv, men vi hjælper også private, der har et kloakeringsprojekt i ærmet. Vores erfaring gør, at vi har mulighed for at varetage enhver opgave.

Vores medarbejdere og samarbejdspartnere kan, når vi taler om kloakarbejde, klare alt det indenfor kloakering, som f.eks. gravearbejdet, støbningen og tilslutningen af den nye kloak. Ofte er det i forbindelse med betonstøbningen af det nye fundament ved nybyg af bygninger (huse, virksomheder, mm.). 

Følg vores arbejde

Du er velkommen til at besøge vores side på Facebook for at følge vores arbejde. Vi opdaterer løbende med igangværende og afsluttede projekter.