Belægningsarbejde

Vi løser store som små belægningsopgaver for private og erhverv. Uanset om I har brug for håndtering og flytning af jord, om vejen skal asfalteres eller om der skal lægges nyt fortov, så kan VML løse opgaven.

Belægningsarbejde

VML håndterer store som små belægningsopgaver. Hvad end du har brug for belægningsarbejde som erhverv eller privat, så står vi til rådighed. Vi har de rette maskiner og gode samarbejdspartnere, og kan på den måde løse enhver opgave.

Vi tilbyder belægning i forbindelse med trafikanlæg og store udendørsarealer, men også for dig, som ønsker belægningsarbejde på privat grund. Vi laver alt fra små terrasser til store industribelægninger. 

Hvis du selv står og er i tvivl, har vi også den rette vejledning til dig. Med mange års erfaring og kompetente medarbejdere, kan vi finde frem til den helt rette løsning for dit projekt uanset omfang og areal.

Vi imødekommer vores kunders behov med henblik på valg af design, materiale og det visuelle udtryk. Vi har en bred mulighed for at vælge den type belægningssten og materiale, som passer til arealet og kundens behov. Står du og er i tvivl om, hvilken belægningstype der skal til, så står vi også til rådighed for at hjælpe dig til at vælge det rette materiale til projektet. Kontakt os uforpligtende i dag, for et godt tilbud!

Asfaltering

VML asfalterer store som små arealer og projekter. Vi har stor erfaring, men tilbyder også at klare små projekter med lapning, eksempelvis hvis parkeringspladsen slår revner. Vi kan asfaltere ethvert udendørsareal uanset omfang og beliggenhed, da vi har mulighed for at indhente ressourcer til enhver opgave. 

Vores ekspertise er, at vi kan være behjælpelige alle steder uanset lokalisering. Vi asfalterer i hele Danmark, men kører også rundt i Sverige og andre lande i Norden. Vi har blandt andet lavet asfaltarbejde på størstedelen af Wash Worlds vaskehaller i hele Danmark.

Vi rådgiver gerne med henblik på, hvad der er den bedste løsning for jeres projekt, uanset om det er erhverv eller privat. Det er oftest de helt store opgaver vi udfører på store udendørsarealer, men vi tager med glæde imod kunder, som har brug for en lapning i asfalten eller noget andet. Tag gerne kontakt for at høre mere.

Følg vores arbejde

Du er velkommen til at besøge vores side på Facebook for at følge vores arbejde. Vi opdaterer løbende med igangværende og afsluttede projekter.

Scroll til toppen