Byggemodning - Bliv byggeklar

VML har særlige kompetencer indenfor byggemodning, og vi hjælper vores kunder med at blive byggeklar. Der er mange arbejdsopgaver i spil ved hver enkel byggemodning, og vi har kompetencerne til at varetage hele opgaven.

Byggemodning

Når et nyt boligområde udstykkes, er der en masse forarbejde, som skal finde sted. Det drejer sig om infrastruktur i form af veje, kloakering, mm. for at boligområdet kan bygges. Alt dette forarbejde har VML særlige kompetencer og erfaringer i. Når du er i vores hænder, kan du være sikker på, at vi hjælper gennem hele processen.

Vi har autoriserede kloakmestre, som kan varetage enhver opgave inden for kloakering i byggemodningsprocessen. Vi rykker ud i hele landet og Norden for at udføre opgaver for vores kunder. Vi har mandskab og maskiner til at klare opgaven uanset omfang, og vi er derfor meget fleksible.

VML er et stort firma, og derfor tager vi os også af de store projekter. Hvis det skulle hænde, at opgaven står uden for firmaets ressourcer, har vi alle slags samarbejdspartnere til at kunne løse og løfte enhver opgave. Vi rykker ud, hvor vores kunder er.

Mange kompetencer i spil

I forbindelse med en byggemodning, er der mange brikker, der skal på plads, og hver enkel byggemodning er individuel. Vi har kompetencer og en bred erfaring med store som små byggemodninger til eksemeplvis beboelse eller erhverv. I en byggemodning kombinderes typisk flere af vores arbejdsopgaver som:

  • Etablering af rørsystemer
  • Jordarbejde
  • Etablering af forsyningsledninger
  • Kloakering eller bassinanlæg 

Følg vores arbejde

Du er velkommen til at besøge vores side på Facebook for at følge vores arbejde. Vi opdaterer løbende med igangværende og afsluttede projekter.