Transport - og kranarbejde

Vi har mange års erfaring i transport- og kranopgaver, hvilket er din sikkerhed som industri, privat eller erhverv. Enhver opgave prioriteres højt.

Transport

Tro flytter bjerge – VML flytter resten! Hos VML udfører vi specialtransport og blokvognskørsel. Vi udfører levering af materialer, jordkørsel samt levering og afhentning af affaldscontainere. 

Vi klarer både store og små opgaver. Vi har blandt andet lastbil med 26 tons meterkran, som kan laste 35 tons, en 4-akslet forvogn med for- og bagmonteret kran, en 4-akslet blokvognsanhænger og en 3-akslet kærre med tip og hejs. Har du behov for en lastbil, der kan klare enhver opgave, har vi de helt rigtige løsninger.

Typisk benyttes vores lastbil til at grabbe jord op, løfte vinduer op på tag, transportere maskiner og meget mere. Der er ikke det, som vi ikke kan klare, så det afhænger blot af dit behov. Den har b.la. lavet arbejde ved Øresundsbroen.

Kontakt en professionel vognmand

Når du står og mangler en professionel vognmand til at varetage en opgave, kan du trygt henvende dig VML. Vi varetager både traditionelle og specialiserede transport- og kranopgaver med fører.

Vi har mange års erfaring i transport- og kranopgaver, hvilket er din sikkerhed som industri, privat eller erhverv. Enhver opgave prioriteres højt, uanset størrelse og omfang. Er du interesseret i en professionel lastbil med kran til at varetage din opgave, så tøv ikke med at tage kontakt! 

Følg vores arbejde

Du er velkommen til at besøge vores side på Facebook for at følge vores arbejde. Vi opdaterer løbende med igangværende og afsluttede projekter.