Om VML Entreprise

VML er din entreprenør i Vordingborg, som er ekspert i bygge og anlægsprojekter. Vi arbejder i hele Danmark og Norden. Vi mestrer opgaver for private og erhverv.

entreprenør i vordingborg, som arbejder i hele Norden

VML er din entreprenør i Vordingborg, som har stor ekspertise i bygge-, anlægs- og nedrivningsopgaver samt miljørigtig recycling. Vi foretager projekter i hele Danmark og kører tilmed rundt i Nordens lande. Vi arbejder for dig, uanset om du er privat eller erhverv. Da vi er et stort firma, kan vi lave store og omfattende opgaver af alle typer. God erfaring i kombination med vores kompetente ansatte, gør meget muligt.

Skulle det hænde, at vi står uden ressourcer til et byggeprojekt, har vi alle typer af samarbejder, som gør, at vi kan gennemføre hele processen. Vi tager ansvaret og garanterer, at vi følger dit projekt helt til dørs, hvis det er ønsket. 

Vores Arbejde

Få et overblik over vores mange arbejdsopgaver på vores side med projekter. Lad dig inspirere eller få blot et overblik over vores ydelser. Kontakt os gerne for eventuelle spørgsmål!

Vores Historie

Juni, 2011

Entreprenørfirmaet Kaspar Martin Ludvigsen ApS

Entreprenørfirmaet Kaspar Martin Ludvigsen ApS har eksisteret siden 2011. Kaspar Martin Ludvigsen er autoriseret kloakmester og bliver senere medstifter af VML Entreprise ApS.

Juni, 2011

Juni, 2016

VM Entreprise ApS bliver grundlagt

Efter længere tid som kollegaer stifter Daniel Vaqué og Daniel Manley sammen firmaet VM Entreprise ApS i 2016. 

Juni, 2016

August, 2017

VML Entreprise ApS grundlægges i Vordingborg

VML Entreprise ApS er grundlagt i 2017 af Daniel Vaqué, Daniel Manley og Kaspar Martin Ludvigsen. Navnet udspringer fra de tre ejeres efternavne og deraf kommer VML. Firmaet er en fusionering mellem de to firmaer VM Entreprise ApS og Entreprenørfirmaet Kaspar Martin Ludvigsen ApS, som efter længere tids samarbejde besluttede at starte det nye firma sammen. 

August, 2017

Oktober, 2019

Opstart af Recycling

VML har en stor ekspertise indenfor beton, anlæg og kloakering. I oktober 2019 udvides forretningsområderne med en ny recycling-afdeling. 

Oktober, 2019

Vores Team

Scroll til toppen