Beton - nær Vordingborg

Betonarbejde - fundament og in-situ støbning

Vores medarbejdere er specialiserede i betonarbejde, og vi udfører alle former for in-situstøbninger, diverse fundament- og terrændæksarbejde imellem Vordingborg og Nykøbing Falster. Uanset om der skal laves fundament til nyt hus, eller om der skal bygges tankstation, så er VML klar på at løse opgaven for jer.

In-situ støbninger

VML går altid professionelt i gang med en støbning. Vi tilbyder in-situ støbninger, som giver dig mange forskellige muligheder for adskillige opbygninger. 

In-situ støbning betyder at betonen er støbt direkte på byggepladsen. Det giver derfor en særlig mulighed for at bygge avancerede og komplekse konstruktioner. Når der udføres en in-situ støbning er resultaterne meget individuelle og tilpasset kundens behov. Det giver mange spændende muligheder og der er ingen begrænsning – vi støber både for erhverv og private. 

Vi tilbyder et holdbart, robust og professionelt stykke arbejde. Har du brug for vejledning og rådgivning, står vi også klar til at hjælpe. Vi er altid rige på idéer og løsninger, da vi har mange års erfaring med forskellige byggeprojekter. Kontakt os uforpligtende i dag, for et godt tilbud på jeres projekt.

Fundament & terrændæk

VML laver fundamentet til dit hus eller din virksomhed. Uanset hvad du har brug for, kan vi klare store som små projekter med fundamentarbejde. Vi laver fundamenter, som passer til grundarealet og er vant til at arbejde i alle typer af underlag. 

Vi er i besiddelse af medarbejdere med speciale i beton, og er derfor dygtige i støbninger og fundamenter. Vi er fleksible og står altid klar med en løsning til dig, der har brug for et nyt fundament. Det gælder uanset om du er erhvervs- eller privatkunde.

Vi laver også terrændæk, og er din professionelle samarbejdspartner, når du vil sikre din bygning mod fugt. Der findes adskillige fremgangsmåder, og sammen finder vi en løsning, som passer til dit behov.

Elementarbejde

Uanset om du går med tanker om nybyggeri med henblik på at lave elementarbejde, eller du er en virksomhed, som mangler tag over hovedet, så står vi klar til at løfte opgaven for dig. Vi har maskiner og grej til enhver opsætning, og vi garanterer en stabil og sikker løsning.

Vi står gerne for hele processen, og det gælder store som små opgaver. Vi laver arbejde ude i industrien, men vi imødekommer også private projekter. Uanset elementarbejdets omfang og størrelse, kan vi være med til at følge projektet til dørs, da vi har en bred erfaring og dygtige samarbejdspartnere.

Følg vores arbejde

Du er velkommen til at besøge vores side på Facebook for at følge vores arbejde. Vi opdaterer løbende med igangværende og afsluttede projekter.

Scroll til toppen