Vaskehaller - vores ekspertise

VML er branchens mest erfarne entreprenør indenfor byggeri af vaskehaller. Vi har blandt andet bygget Danmarks største vaskehal for WashWorld i Herlev.

Danmarks største vaskehal

VML har opført absolut flest vaskehaller de seneste år. VML bygger vaskehaller og anlæg for store kæder og erhverv. Vi laver vaskehaller af alle typer, så uanset om der er behov for en enkelt vaskebane eller fire, så kan vi mestre din opgave. Vi har blandt andet lavet vaskehaller for WashWorld i Danmark og Sverige, og vi står klar til din næste opgave.

Vi bygger også Danmarks største vaskehal med hele seks vaskebaner i Herlev.

Vi laver alle typer vaskehaller. Vi har blandt andet bygget en vaskehal til klargøring af biler i Ringsted. Den 50 meter lange vaskehal er komplet med vaskebane, tørreafdeling, poleringsafdeling mm.

 

Meget mere end bare en vaskehal

Når vi bygger vaskehaller, så bygger vi meget mere end det øjet ser. Til en moderne vaskehal hører der et bioanlæg, som nedbryder sæbe og olie og gør det muligt at genbruge vandet. Det største bioanlæg vi har udført rummer 70.000 liter.

VML er eksperter i betonarbejde, og vi gør os umage for at få en flot overfladefinish. Det vil sige, at vi ikke bruger andre overfladebehandlinger. Betonens overflade er det færdige produkt og det giver mindre vedligehold og længere levetid.

Vi håndterer alle opgaver ud fra vores kunders ønsker og behov, og vores erfaring får dig effektivt i mål.

Følg vores arbejde

Du er velkommen til at besøge vores side på Facebook for at følge vores arbejde. Vi opdaterer løbende med igangværende og afsluttede projekter.