Totalentrepriser - din nøglefærdige løsning

Med en totalentreprise hos VML sørger vi for opgaven fra de indledende øvelser til nøglen bliver afleveret. Med vores myndighedshåndtering klarer vi også alt det med småt.

Totalentrepriser og nøglefærdigt byggeri

VML håndterer udvikling og opførelse af byggerier i totalentrepriser. Vi tilbyder vores kunder et nøglefærdigt byggeri, hvor vi står for hele processen. Vi skaber unikke løsninger efter dine ønsker og behov. Vi tilbyder totalentrepriser for erhverv og private, og vi sørger for myndighedsgodkendelse og alt det med småt.

Det er vigtigt for os, at der hurtigt opbygges et positivt og konstruktivt samarbejde med vores kunder, uanset opgavens størrelse og karakter. I tæt samarbejde med elektrikere, tagproducenter mm., bygges dit hus efter myndighedsgodkendelse, og vi opfører hele dit byggeri fra start til slut.

Vores professionelle resultater bygges på troværdighed, tryghed og ærlighed i dialog med kunden. Vi kan rådgive fra første streg og ide, til at nøglen udleveres og boligen, fabrikken eller virksomheden kan møbleres og indrettes. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, som imødekommer store som små ønsker og behov.

Bygherrerådgivning

VML tilbyder at være din sikkerhed, når du er ved at få opført et byggeri eller en bolig. Vi gennemgår den pågældende proces og tjekker byggeriet. Der vil i forbindelse med rådgivningen blive foretaget en grundig fysisk gennemgang af det pågældende arbejdsområde. Det drejer sig om at kontrollere og sikre, at det udførte arbejde på den pågældende ejendom er opført og bygget efter danske normer og værdier.

Vi vægter en tæt dialog med vores kunder. Vi bestræber os altid på at være forventningsafstemt, så opgaven og udbyttet imødekommes præcist.

Følg vores arbejde

Du er velkommen til at besøge vores side på Facebook for at følge vores arbejde. Vi opdaterer løbende med igangværende og afsluttede projekter.